Saturday, January 21, 2012

Perubahan Hidupku yang xdisangka-sangka

salam semuaa..hahahaha.....aku mmg jarng nk update2 blog nie...hahahaha..bleh kira bape kly jeq aq update..biasalahh..bkn kaki blog sgt...kikikiki....dapat skunk nie aq dah mula blja.,.bnyk gile keje nk dibuat,,,hahahaha,,,,ingt kan dah xngadap buku ag...hahahaha...akhirnyee...ngadap jugakk....adduuhhh....

tahun nie aq xsangka...dua kali kene telur and tepung...first time harijady aku 03/01..pas uhh second round at kolej...jgn dijangka dapt jdy the best student..hahahahaha....cam xcyee jeqq...hahahahaha....sangup lecture and senior2 termasuk ahhh junior naek ke dorm aku....baling nyee aku telur...hbz akuu.....hahahaha..pape powww...itu menjady kenangan dan memori terindah aku..hahahaha....

member semakin ramai....pas nie...g pahang,negeri 9,kedah,terengganu,perlis,kl dah xyah risauu....coz member dah ada...xlah aku sesat...huhuhuhuhuhu...

wattt siti lestari (jemy)....hahahahaha........suke btl ngenekan aku eaaa...hahahaha..u sporting...kikikiki....isnin mlm ada bbq....g ngan dye..hgahahahahaha...lantak aahhh..pe owg nk ckp...yg pntng,,,aku rapat ngan semua owg......aku bahagia ngan hidup aku skunk,,,,,

   dak2 nie sume ckp hati keras..yee keeww??asenye x kott...aku sama jeq...cume aku xready nk ada teman istimewa...soweeeyyy waakkk!!!kte kwn dulu k...hehehehehehe.....isnin jumpe ktee...kikikiki...aku nk masuk kan pic..tpy xsempat...t kowang tgok jeq lah kt fb aku..k...hehehehehe...

  ummi....thanks!!!semoga u hppy!!!hehehehe......

   hidup hnye sekaly,,,,so,,kte enjooyyy!!!!((enjoy...enjoy gaakkk!!!target kene capai maaaa!!!hahahahah)

Thursday, June 30, 2011

pertandingan silat



sekitar pertandingan yang berlangsung 2 bulan lepas. 
lepas nie pegi sarawak pula.

(*nampak sgt aku dah lama x update blog)

Saturday, January 29, 2011

Silat

skang nie, banyak masa aku habiskan dengan silat..
kdg2, mse utk diri sndri pon kurg..
mlm, aku mnyebokkan diri dengan futsal plak..
sejak doktor da kate tulang aku da
oke,, xde yang patah, ak aktif blik aa kn..
bile da menjebakkan diri dengan silat since kecik lagi,
mesti la da sebati dengan dirikn?
smpai rase sayang lau nak tggalkan silat pon..
awal2 tahun nie sibuk sikit laa mngajar budk.. 
maklomlah, awl tahun, budk baru rmai plak yang daftar..

 korbankan masa ngn silat je laa.
bulan 3 smp buln 5 nie plak da start pertandingan..

aku : 3 dpd kanan laa.. nie kire rakan2 sperjuangan ngn ayahanda..

 p.s : buat si dia yang tersayang, harap my phm dy.. dy kurg masa ngn my bukn sbb 
sibuk ngn kwn2 or ape.. dy sibuk ngn silat.
dy tahu my mmg da knl dy sgt.. so, dy harap my dpt bertahan dgn dy.
dy syg my sgt2. dy xpernah lupakn my.





Friday, January 7, 2011

20 Tahun sudaa~

assalamualaikum.. wahh, lame plak aku ta update blog nie..
ntah ape nak jdi pon aku tatau laa. HAHA..
btw, 3 Jan 2011, genap sudaa aku 20 thunn.. bese laa, bile da besday, dpt la free call kn?
tadee org len la aku call slaen gf aku.. hii~ 
btw, sdeyh2 je die psl ta dpt jdi 1st person yg wish..
na tau sape 1st person tu? mstila mak akuu! 
psl mak ak mmg ade kt sblh aku mlm tu.. HAHHA..
for Umie, sila cube thun dpn..
hii~ sorry syg! XD






 

Monday, November 15, 2010

Muhamad Azfar Bin Muhamad Azman

assalamualaikum,
Name aku Muhamad Azfar bin Muhamad Azman....aku dilahirkan di Hospital Daerah Sungai Petani,Kedah...Mase 2 ayah aku bekerja di kedah sebagai Seorang pegawai polis diraja malaysia...selepas itu aku menetap di kampung sempayang,pekan,pahang...lame jugak aku duduk umah nenek aku...sebelum umur aku masuk 6 tahun,aku berpindah ke johor bahru pula dan menetap di balai polis tanjung kupang....now,balai 2 dah xde lagi...sebab telah dijadikan kawasan ptp....ramai yang tidak mengenali ku mase 2..huhuhuhuuhu...aku belajar di tadika kemas pok...owg kt sane taw lah tadika uhhh...skunk pow dah xde...huhuhuhhuhu...THEN,aku berpindah ke balai polis gelang patah....sebelum aku naik darjah 1...tpy kejap jeq,coz aku dapt umah kt ciq gelang patah...smpai skunk aku stay at ctu..huhuhuhuhu...2 lah serba sedikit tentang aku..kikikiki...